2013年11月22日星期五

wpmedya.comdelil ugg australia liw153

Daniel Wu, styrelseordförande kommer inte gå tillbaka för att delta i bandklippning ceremoni. Det är lite för motiverad. Du tre barn har naturligt att gå tillbaka. Daniel Wu gick till TJ håller detta fält ah. Även Du tre barn tillfälligt lämna Shenzhen till tid. ugg rea Till mitt hjärta har också tänkt på Shenzhen aktiemarknaderna. När ska samlas ihop. Det som kan kastas till marken tre miljoner dollar bruna uggs som (av försiktighetsskäl. Du tre barn tillfälligt lämna Shenzhen till tid. Hand fortfarande klänger en miljon yuan. Aldrig villiga att ha kastat in ). Nationaldagen den dagen.

Bandklippning ceremoni hölls i tid. Scene är fortfarande ganska stora. Inte bara är TJ kommunstyrelsen och berörda enheter till TJ ledare. Kom till platsen. Ministeriet för post och land har kommit en ledare. ROLO Corporation, på uggs rea barn den första i Kina joint venture, även fästa stor vikt, så tidigt som fem dagar sen. Corporation för att utse en vicepresident, kom till det kinesiska fastlandet. TJ har alltid varit att inte delta i någon ceremoni stad, by fisk Zuoming drakar, efter att ha hört nyheten, men också specifikt från bruna uggs att ett självständigt kungadöme, anlände Daniel Wu detta företag för att möta Daniel Wu gratulerade.

Inte vänta på bandklippning ceremoni började officiellt. Att sitta bruna uggs cykel stora Mercedes, de tre vakterna enligt Qianhuhouyong bil. Kvar i en hast, men det gav också en stor yta Daniel Wu ! Människor fisk Zuoming kom, men även TJ städer och ledarna för ministeriet för post och telekommunikation, inte träffa en mark - användningen bruna uggs egna ord, som kallas lat ignorerar bruna uggs. Daniel Wu, öppnade bolaget officiellt tas i drift, behovet av att ta itu med vissa saker vissa arrangemang gjordes snabbt efter att de gradvis tillsammans med Du följde tre barn, och sedan nästa söderut.

Topics related articles:

没有评论:

发表评论