2013年11月24日星期日

www.sheffieldcathedral.orgmusicorgnews.php nike air max 1 yni732

Zweten Congguizili oppervlak boren uit het hoofd, droeg een klein medicijnkastje, de man liep snel, zijn mond schreeuwen : Ga weg, ga weg. Voorzichtig keek wonden van de man, schudde zijn hoofd, mond, tong een paar keer : Goedkope Nike air max dag, die mensen wreed, baas, Primaire Zes kinderen pijn erg zwaar, nike air max 1 alleen eenvoudig om te gaan, men zou moeten ziekenhuis. Zo ernstig : dat is de baas die angst kleur gezicht genoemd? Kan morgen vertrekken, en als hij bleef in het ziekenhuis voor twee dagen, dan, zo niet terug naar huis, dit is niet om een ​​pro - leven?

Zhao Jiyong zei, het verwijderen van waterstofperoxide uit het medicijnkastje, met een servet gedoopt, veegt het tv-drama Zes wonden klein kind. Cheng Zhi Chao keek omhoog, de kleine zes sub nike air max 90 lang en Zhao Jiyong veel hoger dan een half hoofd, meter vijfentachtig meter hoog of meer, schrobben langer, omdat het belang van overmatig bloeden, en zijn gezicht zag er een beetje bleek ogen Weibi, lijkt te hebben gevangen een semi - bewuste toestand. In tegenstelling tot alcohol, waterstofperoxide, hoewel dat steken, maar alleen volgens Zhao Jiyong indruk deze kwakzalver arts behandelde de wond lijkt erop dat er volgen pak, en een beetje vaardigheid noch, vermoedelijk zelfs als de patiënt niet schreeuwen hardop, zal voelen heel lastig.

Zhao Jiyong een eenvoudig proces met waterstofperoxide bedraagt ​​de wond, verwijder de kleine rol van gaas zes sub - hoofd ingepakt, bladerde door de kleine zes sub oogleden, het gezicht Youse : om te sterven, en snel naar het ziekenhuis, te laat, ik ben bang te gebeuren. nike air max 1 Hoe doe je dat? Zie ook gewond een bruisende gij ? Die baas lange zucht, bloosde en luid riep: Mam, zoon van een teef is niet school de veiligheid sectie bende, het begin van de tijd, en niemand verscheen, zodat ze naar beneden getrokken van de muur na, hula weet niet waar te ontstaan ​​over de tientallen mensen, zijn een man handen dragen iets, moeilijk te zeggen nike air max 1 problemen, moet het voortouw nemen in hoofdstuk veiligheid om problemen op te vangen.

Topics related articles:

没有评论:

发表评论