2014年3月14日星期五

http://www.uggbootsaustralia.com.tw michael kors factory outlet ildd

Nesten to tusen mennesker i treningsfeltet lagene stå i pen, liten hær i forkant, med Long brødre og en offentlig instruktør til å komme ut. Heving av flagget, nasjonalsangen ! Opplevd reelle krigssoldater, for forståelsen av nasjonalsangen, langt annerledes når kroppen på slagmarken, hvis du kan høre denne melodien øker, er følelsen helt annerledes. En gang, livet i det 21. århundre, en liten hær, nasjonalsangen på forståelse, på bare et overfladisk begrep, sport, nyheter nettverk, campus da, ugg Norge Pris forstår ikke betydningen av denne sangen representerer.

Alle mann løftet høyre arm, som vender mot den stigende flagg hilsen, en høytidelig seremoni, øynene røde med stigende mens stigende til toppunktet flaggstang. Lenge den michael kors factory outlet overordnede ansvaret for de tre basene, gikk foran mikrofonen, snakket og sa : I dag er Hæren treningsbase under Security Bureau, Special Forces Dragon Sword, Drage gruppe samlet i alle sektorer i dag, i dag, ikke bare er trening base for åpningsseremonien Tilsvar Rådet formelt etablert den militære suksessen av dagen ! La ugg Norge No huske dette øyeblikket ! Uniform av publikum applaus, ugg Norge Butikk en deltaker, men også vitner.

Liten hær gikk frem, vendt mot publikum alle soldatene hilste, og deretter inn i mikrofonen og sa : denne seremonien, King Dragon Sword til alle originale yn uavhengige grupper på slagmarken død av hans kamerater, men også i forhold til alle kriger helter som ofret sine liv for sitt land ! For nasjonen, for deres familier, for hele kinesiske brødre og søstre drept i kamp, er en herlig ting, dette er udiskutabel. Men ugg Norge Butikk i dag sier er at hvis noen sterk evne ugg Norge Butikk igjen, er ikke i stand til å overleve mer enn noen få mennesker ?

没有评论:

发表评论